Cum funcționează NO POLICE


NO POLICE

NO POLICE nu este o băutură nealcoolică echilibrată, inclusiv extracte din plante, minerale, alcaloizi și vitamine. După consumul de alcool, bea o sticlă de 50 ml. si apoi un pahar cu apa (250ml). Acțiunea are loc după aproximativ 30-40 de minute, iar această cantitate îți oferă siguranță cu un consum moderat de alcool (de la 60 la 150 ml). Când este consumat în cantități mai mari decât cele de mai sus, puteți bea o altă sticlă, urmând instrucțiunile anterioare (250 ml apă). Este extrem de important pentru acțiunea acestei băuturi să nu aveți boală hepatică cronică sau boală acută a sistemului digestiv. Datorită variației greutății diferitelor persoane și a varietății concentrațiilor de băuturi alcoolice, NO POLICE nu poate garanta eficacitatea 100% la fiecare persoană. La diferiți indivizi, ficatul răspunde diferit la provocările alcoolului și cantității sale.

CUMPĂRĂ ACUM

CONȚINUT

Compoziția băuturii răcoritoare NO POLICE este formată din produse naturale echilibrate combinate cu alcaloizi minerali și vitamine: apă, fructoză, regulator de acid, acid citric, vitamina B12, vitamina B6, vitamina B1, anghinare, taurină, ceai verde, cofeină, benzoat de sodiu, sorbat de potasiu.Ceaiul verde este foarte bogat in polifenoli, alcaloizi, teina, vitaminele B (teopromina, teofilina, L-teamina, aminoacizi, antioxidanti puternici). Toate ajută la îmbunătățirea funcției hepatice. Acţionează ca antioxidanţi, reduc formarea de radicali liberi în organism. Reglează nivelul zahărului din sânge, îmbunătățește funcția creierului.

Frunzele plantei si extractul uscat obtinut din acestea contin substante cu activitate biologica ridicata (acizi cafeochinici, cinarina, luteolina si flavinoide). Toate au un efect benefic asupra structurii și funcțiilor ficatului, îndepărtează depozitele de grăsime și stabilizează celulele hepatice. Sprijină metabolismul și descompunerea rapidă a alcoolului.


Cofeina aparține grupului de alcaloizi, stimulează sistemul nervos central, iar acțiunea sa are loc după 45 de minute și este eficientă până la 3 ore. De asemenea, acționează ca un diuretic, crește diureza, care este importantă pentru eliminarea alcoolului din organism. Cofeina afecteaza glandele suprarenale, care secreta adrenalina si noradrenalina. Un alt ingredient important al cofeinei este dopamina - hormonul fericirii și al vitalității. Servește la stimularea vaselor de sânge și la creșterea circulației sanguine. Alte ingrediente din băutură Nici poliția sunt vitamina C - larg popular pentru acțiunea sa, crește procesele oxidative, aportul de oxigen și, prin urmare, vitalitatea celulelor din organism. Vitaminele B1, B6 și B12 joacă un rol imens în funcția ficatului ca organ de detoxifiere al organismului.

Lămâia (acidul citric) joacă un rol extrem de important în detoxifierea ficatului ca un puternic antioxidant. Protejează celulele hepatice de suprasolicitare. Reglează și absoarbe zaharurile și grăsimile. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți și acțiunii alcalinizante, duce la purificarea mai rapidă a hepatocitelor - ficatul.

ATENȚIE

Contraindicații: A nu se utiliza de către persoane alergice la oricare dintre ingredientele băuturii. A nu se utiliza de către persoanele cu ciroză hepatică, boală hepatică cronică, boală digestivă acută, femei însărcinate și copii sub 18 ani.
Doza recomandată: Nu mai mult de 2-3 fiole în 24 de ore.
A se pastra la temperatura camerei - 11-28 grade.

CUMPĂRĂ ACUM